~dwaal mee door het doolhof van mijn gedachten ~
raak verstrikt in het web van wensen, verlangens en ervaringen...

woensdag 29 juli 2015

Vrije zomerdag

Met een zucht laat ik het gordijn weer zakken en val terug op mijn bed. De lucht is grijs en dreigend. Waar is nu die hete zomer die ze hadden beloofd? Ik besluit nog maar even in bed te blijven en reik met mijn hand naar mijn mobieltje voor mijn morgenrondje. Facebook, Twitter, Fetlife. Ik lees, like en reageer op verschillende berichten en doezel weer fijn weg. Uren later schrik ik weer wakker. Tijd om op te staan. Lekker lang douchen. Jammer dat hij moet werken vandaag. Het warme water voelt fijn op mijn lichaam. Lekker loom sop ik mijn lichaam in. Heel even dwalen mijn vingers naar het fijne plekje tussen mijn benen, maar ik weet dat dat niet mag. Schoon en glad stap ik onder de douche vandaan.

Een berichtje op mijn telefoon. Van hem. “Schatje haal jij even een pakje op bij de buren? Zet maar op tafel. Niet openen. Tot zo! X”.
Het pakje blijkt een flinke doos te zijn. Geen duidelijke afzender. Ik zet de doos op tafel en ga de stad in.

Hey lief, ik ben thuis!” roep ik als ik thuis kom. Verbaasd dat hij er al is en verbaasd over de heerlijke geuren die uit de keuken komen. “Wat fijn dat je al thuis bent! Maar ik dacht dat ik zou kok--”... het einde van de zin blijft in de lucht hangen als ik zie wat er in de kamer staat. Het krukje met daarop twee nieuwe, prachtige, volle zwepen.
Hahaha, ja, ik dacht wel dat je daar wel even stil van zou worden, schatje.” Hij pakt me stevig vast en kust me in mijn nek. “Maar eerst lekker eten. Wijntje? Doe jij de kaarsen aan? Het lijkt net herfst, vind je ook niet?” Hij lacht en geeft een dikke knipoog als hij praat over de kaarsen. “Jammer dat we onze buiten plannetjes niet waar kunnen maken, vind je ook niet? “Elke vezel in mijn lichaam ontwaakt denkend aan de fijne plannen die we de afgelopen tijd hebben besproken. Terwijl hij plaatsneemt op de bank, pak ik mijn bord en ga op de grond zitten, tegen zijn benen aan. Zo eten, drinken en praten we. Ik ben er echter maar half bij met mijn gedachten; het krukje met de zwepen is overduidelijk aanwezig.

Eindelijk hoor ik hem zeggen: “Maak je maar klaar, schatje.” Ik kus hem en trek mijn kleding uit. Mijn collar blijft om. “Prachtig als altijd. Ga maar zitten, bij het krukje.” Ik kniel neer voor het krukje met mijn ogen gesloten. Ik hoor hem lopen, om me heen. Hoor hem de zwepen oppakken. Zachtjes laat hij ze langs mijn lichaam gaan. Ik sidder. Nu al. Langzaam haalt hij de zwepen een voor een van mijn rug en laat ze er vervolgens weer op terugvallen. Harder en sneller. Het ritme komt overeen met de regendruppels die buiten tegen het raam slaan. Met een kort rukje aan mijn staart laat je me opstaan. Ik buig voorover, leun met mijn handen op het krukje. Terwijl ik mijn billen langzaam naar achteren duw, hoor ik je grommen. Opnieuw geselen de zwepen mijn lichaam. Mijn rug, mijn billen, mijn benen. Om de beurt slaan de strengen van de zwepen op mijn huid, snel en dan weer langzaam. Zweep voor zweep en dan.... beide zwepen tegelijk. Overweldigend. Ik voel. Er is niets meer dan de sensatie van de klappen op mijn lichaam. “Draai je om en ga zitten.” Ik neem plaats op het krukje, benen wijd, mijn lichaam open voor Hem. Mijn haar houd ik vast op mijn hoofd. Opnieuw de zwepen; nu op de voorzijde van mijn lichaam. Ik duw mijn bekken naar voren, verlangend om de zwepen ook op mijn gevoelige kutje te voelen.

Hij stopt en loopt naar de bank. “Kruip hierheen sletje.” Ik zak op mijn knieën en kruip naar hem toe. Hoofd gebogen, ogen naar de vloer. Als ik voor hem zit, pakt hij mijn hoofd en leidt mijn gezicht naar zijn kruis. Met mijn handen pak ik zijn heerlijke harde pik vast en breng hem naar mijn mond. Ik lik hem van boven naar beneden en weer terug. Mijn tong draait langs het puntje. Dan neem ik hem in mijn mond. Hij kreunt. Ik ga door met likken, ik zuig. Plaag hem door alleen zijn eikel te verwennen. Dan neem ik hem diep in mijn keel. Hij houdt me vast bij mijn haren en duwt zijn pik nog dieper in mijn mond. “Goedzo sletje, ga door.” Terwijl ik doorga met mijn tong, lippen, tanden, hoor ik hem genieten. Ik raak weer in een trance.

Opeens trekt hij me aan mijn haren omhoog. Ik kijk hem verbaasd aan. Zonder iets te zeggen, staat hij op en neemt hij me mee. Halverwege de kamer doet hij mijn blinddoek om. Ik hoor wat gerommel en moet ergens op gaan staan. “Netjes stil blijven staan meisje.” Al mijn zintuigen staan op scherp. Ik voel zijn handen over mijn lichaam en moet moeite doen op mijn benen te blijven staan. Met zijn nagels gaat hij over mijn borsten, heel even beroert hij mijn gevoelige harde tepels. Ik kreun. Zijn vingers gaan verder over mijn buik naar de binnenkant van mijn benen. Dan -eindelijk- voel ik zijn vingers mijn gezwollen clitje beroeren. Twee vingers glijden mijn kutje binnen. “Zo sletje, druipend nat. Geniet je een beetje? Goedzo, we gaan nog even door...”

Hij stapt weg. Ik zie niks, ik hoor niks. Dan, uit het niks, voel ik de warmte van de kaarsen. Ik zet me schrap, maar voel niet de verwachte hitte van kaarsvet. Ik gil het uit als ik de koude aanraking van ijsklontjes voel. Een spoor van mijn nek naar mijn buik. Tijd om bij te komen is er niet, want kaarsvet drupt op mijn verdoofde huid. “Wie zegt dat water en vuur niet samengaan, hè, meisje...” Nog meer kaarsvet... ik verdwijn langzaam maar zeker van deze werkelijkheid. Hij begeleidt me naar de grond, legt me neer en gaat naast me zitten. Met nog een ijsklontje beroert hij me zacht. Zijn handen strelen mijn lichaam, mijn haren, mijn mond. Hij neemt mijn hoofd in zijn schoot en koestert me. “Wat ben je mooi meisje. Wat ben je mooi van mij...” ik glimlach, kruip nog dichter tegen hem aan en denk “wie heeft er zon nodig om een hete zomer te beleven...”

 NBRplaza
Geschreven voor de schrijfwedstijd op NBRplaza.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten